برنامه ضدنفت بایدن به نفع غولهای نفتی روسی و سعودی شد
تصمیم دولت آمریکا برای محدود کردن استخراج نفت و گاز در زمینها و آبهای فدرال احتمالا بیشترین نفع را برای شرکتهای نفتی روسیه و غول نفتی آرامکوی سعودی خواهد داشت. به گزارش ایسنا، در حالی که اکثر اقتصادهای توسعه یافته بزرگ جهان وعده می دهند اقتصاد سبزتری را ایجاد کند، دنیا هنوز مصرف کننده نفت
تصمیم دولت آمریکا برای محدود کردن استخراج نفت و گاز در زمینها و آبهای فدرال احتمالا بیشترین نفع را برای شرکتهای نفتی روسیه و غول نفتی آرامکوی سعودی خواهد داشت.
به گزارش ایسنا، در حالی که اکثر اقتصادهای توسعه یافته بزرگ جهان وعده می دهند اقتصاد سبزتری را ایجاد کند، دنیا هنوز مصرف کننده نفت است و برندگان سیاست ضدنفتی حداقل در کوتاه مدت شرکتها در کشورهایی خواهند بود که هنوز هیچ وعده ای در زمینه اهداف صفر کردن انتشار کربن نداده اند و شرکتهای نفتی بزرگشان تولید نفت را دو برابر کرده اند.
اکاترینا ایلیوچنکو، مدیر سرمایه در شرکت سرمایه گذاری “یونیون اینوستمنت پریوات فوندز” به بلومبرگ گفت: در حالی که غولهای نفتی در اروپا متعهد شده اند سرمایه گذاری در تجدیدپذیرها را تقویت کنند و فعالیتهای نفت و گازشان را تعدیل کنند، دنیا همچنان به تولید نفت نیاز دارد و این نفت روسیه و آرامکوی سعودی خواهد بود.
برخی از سرمایه گذاران علاقه شان به سهام نفتی روسی از جمله سهام شرکتهای روس نفت و لوک اویل را افزایش داده اند زیرا انتظار دارند این شرکتها از سیاست سبز نقاط دیگر سود برده و پروژه های نفتی شان را دو برابر کنند.
تغییر عمده ای که در سیاستهای نفتی آمریکا با روی کار آمدن دولت بایدن روی داده، ممکن است به نفع نفت روسیه و عربستان سعودی باشد زیرا حفاری در زمینها و آبهای فدرال را پس از منقضی شدن مجوزهای کنونی محدود خواهد کرد.
بر اساس گزارش اویل پرایس، صنعت نفت آمریکا از طریق موسسه امریکن پترولیوم استدلال کرده که ممنوعیت حفاری جدید در زمینها و آبهای فدرال، پیشرفت محیط زیستی را تضعیف خواهد کرد زیرا وابستگی آمریکا به واردات نفت خارجی از کشورهایی که استانداردهای محیط زیستی پایینتری دارند را افزایش می دهد و نفت تولید شده با آلایندگی بالا جایگزین نفتی می شود که با آلایندگی کمتری در آمریکا تولید شده است.
بر اساس گزارش رویترز، اداره اطلاعات انرژی آمریکا روز سه شنبه پیش بینی کرد تولید نفت این کشور در سال ۲۰۲۱ به میزان ۲۹۰ هزار بشکه در روز کاهش پیدا کرده و به ۱۱.۰۲ میلیون بشکه در روز می رسد که این رقم بسیار بیشتر از کاهش پیش بینی شده در گزارش قبلی این آژانس است. این آژانس انتظار دارد مصرف نفت و سوختهای مایع دیگر در سال ۲۰۲۱ به میزان ۱.۳۵ میلیون بشکه در روز رشد کرده و به ۱۹.۴۳ میلیون بشکه در روز برسد که افزایش کمتری در مقایسه با پیش بینی قبلی نشان می دهد.
منبع:ایسنا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰