کد خبر : 183316
تاریخ انتشار : یکشنبه 12 دی 1400 - 18:09

رفع مشکل بنگاه‌ها بدون حضور تشکلهای کارگری ممکن نیست

رفع مشکل بنگاه‌ها بدون حضور تشکلهای کارگری ممکن نیست

ایسنا/ایلام مشاور و نماینده ویژه وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی بر نقش تشکلهای کارگری در ایجاد روحیه تعاون و همکاری و همراهی برای حل مشکلات بنگاههای مشکلدار تاکید کرد. «کریم یاوری»  در دیدار با مدیر کل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی استان ایلام ، اظهار کرد: حل و فصل مشکلات بنگاه‌های اقتصادی مشکل‌دار در استان

رفع مشکل بنگاه‌ها بدون حضور تشکلهای کارگری ممکن نیست

ایسنا/ایلام مشاور و نماینده ویژه وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی بر نقش تشکلهای کارگری در ایجاد روحیه تعاون و همکاری و همراهی برای حل مشکلات بنگاههای مشکلدار تاکید کرد.

«کریم یاوری»  در دیدار با مدیر کل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی استان ایلام ، اظهار کرد: حل و فصل مشکلات بنگاه‌های اقتصادی مشکل‌دار در استان ایلام از طریق دستگاه‌های متولی و مبادی ذیربط کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و کمیته های مرتبط استانی و شهرستانی و کمیسیون کارگری به صورت ویژه پیگیری می‌شود.

وی گفت: هدف از شناسائی، رصد و پیگیری مشکلات بنگاه‌های اقتصادی مشکل‌دار توسط ادارات کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استانهای در جهت صیانت از نیروی کار، پایداری بنگاه،حفظ تولید ،تثبیت و توسعه اشتغال کارکنان و کارگران است.

مشاور و نماینده ویژه وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: تاکنون حدود ۱۵ جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در ایلام برای بررسی ،رسیدگی و حل و فصل بنگاه‌های اقتصادی مشکلدار برگزار شده است.

یاوری تاکید کرد: صیانت از نیروی کار فقط در رسیدگی‌های حقوقی به دادخواست‌های قانونی کارگران نیست بلکه گره‌گشائی از مشکلات بنگاه‌های اقتصادی که محل کار و تأمین معاش کارگران است از اولویت‌های کارگران و جزء خواسته‌های به حق آنان است.

مشاور و بازرس ویژه وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی افزود: حل مشکلات بنگاه‌های اقتصادی مشکلدار در مرحله اول برعهده کارفرمایان ،مالکان ،سهامداران و مدیران مسئول بنگاه‌ها است و در مرحله دوم مسئولیت متوجه وزارتخانه‌ها و سازمان‌های صادر کننده جواز تأسیس و پروانه بهره برداری و بانک‌هائی است که با پرداخت تسهیلات در ایجاد و راه اندازی بنگاه مشارکت کرده‌اند.

یاوری ادامه داد: پس از این کارگروه‌های تسهیل و رفع موانع تولید در استانها و ستاد ملی تسهیل و رفع موانع تولید در کشور مکلف به بررسی،رسیدگی ،گره گشائی و چاره اندیشی برای رفع مشکلات بنگاهها ی اقتصادی مشکلدار هستند.

یاوری گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جهت صیانت از نیروی کار و پشتیبانی و حمایت از کارگران ، پایداری تولید، حفظ حیات اقتصادی بنگاه‌ها ،تثبیت و توسعه اشتغال و ایجاد مشاغل جدید ،شناسائی و رصد بنگاههای اقتصادی مشکلدار را در دستور کار قرار داده و حضور مؤثر و فعال ادارات کل استانی و کارگروه‌های تسهیل و رفع موانع تولید به این دلیل است.

مشاور و نماینده ویژه وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: نقش کارگران و تشکلهای منتخب آنان در حل مشکلات بنگاه‌ها اجتناب ناپذیر است و  تشکلهای کارگری در ایجاد روحیه تعاون و همکاری و همراهی برای حل مشکلات بنگاههای مشکلدار با کارفرمایان می توانند نقش آفرینی کنند که در این مسیر ،تشکل‌های قانونی منتخب کارگران خوب عمل کرده اند و کارگران را در جهت پیشرفت امور واحد در دستیابی به میزان تولید و خدمات پیش بینی شده و برنامه های تولیدی و خدماتی بنگاهها تشویق و ترغیب کرده‌اند.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

چرا زيرنويس ها ناخوانا هستند

خرید رپورتاژ آگهی دائمی با بهترین قیمت و تعرفه

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح