شناسایی ۵۰۰ هزار حساب بانکی در حوزه قمار
رئیس کل بانک مرکزی ضمن بیان اینکه با همکاری قوه قضائیه بیش از۲۰۰۰ کارت بانکی که در مراکز قمار استفاده میشد، شناسایی و باطل شدهاند، گفت: همچنین ۵۰۰ هزار کارت و حساب بانکی نیز شناسایی شده که قرار است در سه مرحله اخطار، هشدار و پیگیری قضایی با دارندگان حسابها برخورد شود. به گزارش ایسنا،
رئیس کل بانک مرکزی ضمن بیان اینکه با همکاری قوه قضائیه بیش از۲۰۰۰ کارت بانکی که در مراکز قمار استفاده میشد، شناسایی و باطل شدهاند، گفت: همچنین ۵۰۰ هزار کارت و حساب بانکی نیز شناسایی شده که قرار است در سه مرحله اخطار، هشدار و پیگیری قضایی با دارندگان حسابها برخورد شود.
به گزارش ایسنا، مراسم رونمایی از پروژه پرداخت موبایلی مبتنی بر EMV (کهربا) با حضور عبدالناصر همتی برگزار شد.
رئیسکل بانک مرکزی در این مراسم با بیان اینکه بانک مرکزی به طور کلی در حوزه نظامهای پرداخت سه هدف اصلی را دنبال میکند، گفت: «افزایش رفاه و تسهیل دسترسی مردم»، «امنیت تراکنش ها» و «مقابله با جرم و پولشویی» سه هدف و الگوی اصلی بانک مرکزی در توسعه خدمات پرداخت است.
وی افزود: خوشبختانه با تلاشهای همکاران بخش فناوریهای نوین بانک مرکزی و شرکت خدمات انفورماتیک موفق شدیم این خدمت نوین را در شرایط تحریمی و در زمانی که به دلیل شیوع کرونا رعایت نکات بهداشتی اهمیت یافته است، اجرایی کنیم.
رئیس شورای پول و اعتبار، بانکها و PSP ها را به حضور در رقابت برای ارایه این فناوری فراخواند و گفت: طبیعتاً این خدمت، راحتی و امنیت مناسبی را دراختیار مردم قرار خواهد داد و مردم هم به استفاده از خدمات بانکها و موسساتی که این خدمت را ارایه میکنند گرایش بیشتری خواهند داشت.
همتی با تاکید بر اینکه بانک مرکزی در برخود با جرم و پولشویی بسیار جدی است، افزود: در زمینه امنیت زیرساختها اقدامات خوبی انجام شده است و بانک مرکزی در مبارزه با شرط بندی و قمار نیز دستاوردهای خوبی داشته است.
وی تصریح کرد: با همکاری قوه قضائیه بیش از۲۰۰۰ کارت بانکی که در مراکز قمار استفاده میشد، شناسایی و باطل شدهاند. همچنین ۵۰۰ هزار کارت و حساب بانکی نیز شناسایی شده که قرار است در سه مرحله اخطار، هشدار و پیگیری قضایی با دارندگان حسابها برخورد شود.
همتی با بیان اینکه بیش از ۱۰ هزار نفر در شبکه پرداخت نظام بانکی کشور فعال هستند، گفت: خدمت نوینی که امروز رونمایی می شود حاصل دسترنج این افراد طی سالها تلاش، به ویژه در دوران تحریم است.
گفتنی است در این خدمت جدید بانکی که به تراکنشهای «حضوری بدون کارت» معروف هستند از قابلیت NFC استفاده شده است؛ به این ترتیب که اگر گوشی کاربر دارای قابلیت NFC باشد و دستگاه کارتخوان نصب شده نیز چنین قابلیتی را دارا باشد، کاربر میتواند با نزدیک کردن گوشی تلفن همراه خود به دستگاه کارتخوان و بدون نیاز به استفاده از فیزیک کارت بانکی، وجه مورد نظر را پرداخت کند البته پیش از این اطلاعات کارت بانکی باید در یکی از برنامکهای پرداخت تایید شده از سوی بانک مرکزی، از جانب دارنده کارت ذخیره شده باشد.
انتهای پیام
منبع:ایسنا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰